Product is toegevoegd

'' Dit product is aan je winkelwagen toegevoegd.

Product is toegevoegd

'' Dit product is aan je verlanglijst toegevoegd.

SPINDER DESIGN WALLPAINTS

De entree van je woning is het visitekaartje van jouw huis. Spinder Design streeft ernaar om jou te helpen een goede indruk te geven met haar functionele en mooie haloplossingen. Zo bieden wij interieur oplossingen voor alledaagse problemen. Naast deze missie wil Spinder Design inspirerend en trendsettend zijn. Naast het ontwikkelen van interieur-items, willen we een totaalplaatje kunnen bieden.

Om deze redenen hebben wij onze eigen verflijn gelanceerd: SPINDER DESIGN WALLPAINTS. 

De WALL PAINTS collectie bestaat uit twee kleuren: Silky Taupe en Dusty Green.
Dit zijn namelijk exact dezelfde kleuren die je ook terug vindt in de gelijknamige meubelcollecties. 

De Silky Taupe en de Dusty Green kleuren dienen perfect als een subtiele basis in combinatie met zwarte, witte of natuurlijke interieur items. Ga je toch voor het complete totaalconcept om dat ton-sur-ton gevoel te krijgen? Combineer de verf dan met onze producten uit de gelijknamige collectie.

De verf van Spinder Design is een hoogwaardige matte muurverf met een binnenklimaat zuiverende werking. Daarnaast bevat onze milieuvriendelijke verf geen giftige stoffen en is deze makkelijk reinigbaar. De muurverf is verkrijgbaar in 1L en 2,5L blikken. 1 liter muurverf is geschikt om 8-11 m2 mee te schilderen. Ideaal, want de meeste entrees zijn de kleinste ruimtes in een woning.

Waarom SPinder design muurverf?

Naast dat de Spinder Design muurverven exact dezelfde kleuren hebben als onze producten,  beschikt deze hoogwaardige verf over een aantal unieke eigenschappen:

Geen VOS (vluchtige organische stoffen):
De verf van Spinder Design is niet giftig en bevat geen VOS (vluchtige organische stoffen), ofwel oplosmiddelen. Hierdoor hoeven jij en je familie geen zorgen te maken over de blootstelling aan giftige chemicaliën in de lucht. Zo kun je meteen optimaal genieten van de pas geverfde ruimtes.

Uitstekende reinigbaarheid:
Hoge vuil- en vlekverwijdering functies vergemakkelijken een snelle, eenvoudige reiniging. Was en veeg gemakkelijk vuil en vlekken van je oppervlakken zonder de verflaag te beschadigen (Schrobklasse 1), zodat je muren er altijd op hun best uit kunnen zien.

Geurarm:
De verf van Spinder Design geeft een minimale geur af voor een veiliger verfproces, zodat je tijdens en na het verven geen last hebt van onaangename geuren.

Milieuvriendelijk:
Onze verf is een milieuvriendelijke verf is gemaakt van grondstoffen die zo min mogelijk impact hebben op het milieu.
Daarnaast wordt de verf geproduceerd op basis van de vraag. Zo proberen we om afval en grote voorraden te minimaliseren.

Watergedragen:
 Onze verf is watergedragen en daardoor geurarm, milieuvriendelijk en elastisch en daarnaast heeft het een goede hechtingswaarde en droogt het snel. Houd wel rekening met de relatief snelle droogtijd, want als de temperatuur boven de 20 graden komt, droogt de verf erg snel. Hierdoor heb je kans op zichtbare strepen. Het is daarom slim om in een mooi tempo door te werken en voorkom je verrassingen.

Luchtzuiverend:
Speciale pigmenten in onze verf helpen om giftige stoffen zoals formaldehyde en onaangename geuren af te breken tot onschadelijke bijproducten. Hiermee bescherm je 24/7 jouw leefomgeving tegen deze verontreinigende stoffen in de lucht.

Antimicrobieel:
Organische stoffen zijn die zich aan het oppervlak van de verffilm hechten, zoals bijvoorbeeld schadelijke micro-organismen, worden afgebroken door de speciale pigmenten in de verf. Hiermee worden bacteriën, virussen, of schimmels gedood of de groei hiervan vermindert.

Kickstart je project:

Voordat je gaat gaat starten aan de make-over van je hal, geven we je een aantal handige tips.

Dit heb je nodig:

- Blik Spinder Design muurverf in de gewenste kleur. 
(Denk eraan dat je met 1 liter ongeveer 10m2 kunt schilderen.  Voor het beste resultaat adviseren we je muur twee lagen te sauzen.)

- Verfroller met houder en verfbak.
- Kwasten: één middelgrote en één kleine.
- Een roerstokje.
- Schilderstape.
- Afdekdoeken of -plastic om meubels of vloeren af te dekken.
- Sopje met neutraal reinigingsmiddel of ontvetter.
- Een ladder (voor lastige plekken)
- Een natte doek (om gemorste verf te verwijderen). 
- (voorstrijk, als muren nog sterk zuigend zijn)

Zo start je je project:

1. Kies je gewenste Spinder Design muurverf
De kleur van je muur kan erg bepalend zijn voor de sfeer en uitstraling van je interieur. Houd rekening met lichtinval. 
Handig om te weten, de kleuren van onze producten in Silky Taupe en Dusty Green zijn éxact dezelfde kleur als de muurverf. 

2. Muren ontvetten en schilder tape aanbrengen.
Voor het beste resultaat raden we aan eerst de muren te ontvetten met behulp van een neutraal reinigingsmiddel of indien nodig een aangepaste ontvetter of ammoniakwater (1 deel ammoniak op 9 delen water). Dit is ten behoeve van de hechting van de muurverf. Zorg ook dat alle muren, stopcontacten, plinten en kozijnen etc. zijn afgeplakt om knoeien te voorkomen. Daarnaast moet natuurlijk de vloer en/of je meubelen bedekt worden. 

3. Verven
Nu kun je aan de slag! Mochten je muren een zuigende werking hebben, dan raden we aan eerst een voorstrijk te gebruiken. Je test je muren op zuigkracht door met een plantenspuit de muur te benevelen. Mocht het water direct in de ondergrond wegtrekken, dan raden we een voorstrijk aan. Is dit niet het geval? Dan is voorstrijken niet nodig.

Maak het verfblik open met een platte schroevendraaier en roer de verf goed door met een roerstaafje. Giet wat verf in het verfbakje en je kunt beginnen. 
Gebruik eerst de middelgrote kwast om de uiterste randen van je muur te verven. Verf ook een stuk over de schilderstape. Met de verfroller kun je de rest van de muur opvullen.
Let op; de verf droogt snel, dus maak lange halen en houd het tempo er in. Verf in een V-vorm om afwerking zonder strepen te krijgen.
 Verf de eerste laag en laat deze drogen. Daarna kun je, indien nodig, een tweede laag aanbrengen. 

4. Opruimen
Als de muur/muren volledig bedekt is/zijn, kan de schildertape voorzichtig verwijderd worden. Doe dit als de verf nog een beetje nat is, zo voorkom je dat er stukjes tape achterblijven.
Vervolgens kan alles opgeruimd worden en kunnen de kwasten worden schoongemaakt om vervolgens te drogen.

5. Bekijk het resultaat
Is alles opgeruimd en opgedroogd? Dan mag je nu genieten van het eindresultaat: een prachtige nieuwe kleur die de achtergrond vormt van jouw nieuwe interieur!

6. Ga voor de complete Spinder Design look!
Wil je het complete Spinder Design gevoel in huis halen? Kies dan voor meubels in dezelfde kleur als de Spinder Design muurverf. Door de ton-sur-ton look
creëer je een compleet gevoel van rust en eenheid en zorg jij voor een écht uniek interieur!

Veel succes met jouw project!


Ben je geïnteresseerd om jouw woning of hal een complete make-over te geven? Bekijk hier de complete Silky Taupe of de Dusty Green collectie of bekijk via de dealerpagina waar je onze artikelen kunt kopen.