Product is toegevoegd

'' Dit product is aan je winkelwagen toegevoegd.

Product is toegevoegd

'' Dit product is aan je verlanglijst toegevoegd.

KEUZEHULP: Welke kapstok kies je?

De hal is vaak een ondergewaardeerde ruimte als je je huis gaat inrichten. Dat is eigenlijk best wel zonde. De hal is namelijk hét visitekaartje van je woning. Het is de ruimte die zorgt voor de eerste indruk, maar ook de laatste als je je huis weer verlaat. Een goede en mooie kapstok kan zomaar eens het verschil maken, maar welke kapstok kies je nou eigenlijk?

Spinder Design helpt jou om een keuze te maken via deze keuzehulp. 

1. De kapstok voor een kleine hal

Vele woningen hebben maar een kleine hal, denk aan een ruimte zo’n 3m².

Voor deze woningen is het kiezen van een kapstok of een plek waar de jassen worden opgehangen soms lastig. Onze tip is om voor een kapstok te kiezen die niet te veel ruimte van je muur in beslag neemt, maar wel voldoende plek biedt voor jouw jassen. Voor de kleine(re) entrees zijn onze Fusion, Leatherman of Dexter kapstok erg geschikt. Ze zijn stuk voor stuk niet te aanwezig, maar ze bieden genoeg opbergruimte door de vele haken!

Voor tips over hoe je je hal opgeruimd krijgt en hoe je deze ruimte zo groot mogelijk kunt laten lijken, lees je in dit artikel.

2. De kapstok voor de hele familie

Onze Rizzoli kapstok is een echte familievriend. Deze kapstok biedt opbergmogelijkheden en sfeer voor de hele familie. De Rizzoli kapstok beschikt over een tiental haken en een roede om alle jassen netjes op te hangen. De kleinsten kunnen hun eigen jas ophangen aan de onderste 5 haakjes. Op de hoedenplank is ruimte voor accessoires (zoals hoeden en sjaals) of opbergmanden.

 Heb je niet zo’n brede gang? Ga dan voor de Rizzoli XS deze is namelijk even praktisch, maar wel 18 cm minder diep!

3. De kapstok voor jouw (thuis)kantoor

(Thuis) kantoren zijn vaak kleine ruimtes waar je even tijdelijk een jas moet op hangen. Toch kan het netjes staan als je deze even netjes op een kapstok kwijt kunt. Wij stellen je daarom graag voor aan onze Bug kapstok. Dit kleine designkevertje is, gesloten, een echte eyecatcher aan de muur van jouw kantoor. Klap je hem uit? Dan heb je ineens een kapstok met maar liefst 7 haken om jouw jassen en accessoires aan op te hangen! Wat je misschien niet verwacht, deze kleine kever is een echte krachtpatser en kan tot maar liefst 25kg dragen.   

4. De kapstok om een statement mee te maken

Heb jij een hal die wel wat pit kan gebruiken? Ga dan voor een echte eyecatcher als kapstok! Kies bijvoorbeeld voor onze Senza of School kapstok.  Zet deze pareltjes snel in elkaar, hang ze aan de muur en klaar is kees!

5. De kapstok voor designliefhebbers
Houd jij wel van een sterk staaltje design? Dan is onze Matches kapstok echt iets voor jou!
De Matches kapstok heeft niet alleen een uniek ontwerp, deze kapstok is ook nog functioneel én zelfs verkrijgbaar in meerdere maten en kleuren.
Kleine tip: ook zonder jassen komt dit designerstuk goed tot zijn recht.

6. De kapstok voor iedereen

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Vind jij het lastig om een kapstok te kiezen, of weet je niet zo goed welke kapstok in jouw ruimte past? Ga dan voor een van onze ‘allemansvrienden’. Deze kapstokken zijn voor eenieder geschikt. Ze hebben namelijk geen uitgesproken interieurstijl, maar bieden wel het comfort en de kwaliteit die je zoekt. 

7. De kapstok waarvoor je niet hoeft te boren
Boor jij liever geen gaten in je woning of kantoor? Kies dan voor een van onze staande kapstokken, zoals de Circle, Fly, Sticks, Pull of de Jessy. Een staande kapstok kan je overal kwijt en zal de ideale gastheer in jouw woning zijn!

8. De kapstok voor degene die altijd zijn/haar sleutels kwijt is

Ben of ken jij iemand die altijd zijn/haar sleutels kwijt is? No worries, we begrijpen je gevoel. Gelukkig hebben wij twee ideale producten voor je: onze Dax Play kapstok of onze Matt wandplank. Deze Dax Play heeft namelijk een handig opbergplankje bovenop en de Matt is een handige, kleine opberger waar je je sleutels kwijt kunt. Elke keer als jij thuiskomt, leg je je sleutels gemakkelijk op het plankje of aan een haakje, en dus altijd op dezelfde plek.

Vanaf nu raak jij nooit meer je sleutels kwijt!